FacebookTwitterПідписатися на RSS

Тиждень безпеки дорожнього руху!

З 15.11.21 по 19.11.21 в Ладижинському НВК №1 проводили «Тиждень безпеки дорожнього руху». Протягом тижня відбулося безліч різноманітних заходів в шкільній родині:

Вчителі провели тематичні уроки – «Безпека на дорозі. Навіщо потрібні дорожні знаки? практична робота: виготовлення світлофора»; бесіди - Бесіда " Будь помітним на дорозі", "Правила дорожнього руху знай та завжди їх пам'ятай!"

Робота з лебуком "Безпека дорожнього руху", робота з кубиком Блума

Самоврядування школи провели тематичну вікторину до «Тижня безпеки дорожнього руху» в якій залюбки взяли участь учні 7 класу та показали високий рівень знань про правила поведінки на дорозі.

Брудницький Я.В.- інспектор групи швидкого реагування ВП N3 Гайстнського РУП, капітан поліції та капітан поліції, сектору ювінальної превенції Гайсинського РУП Кривенька Т.В. у рамках "Тижня безпеки дорожнього руху", провели почергово зустрічі з учнями старших та середніх класів Лад.НВК N1. Під час зустрічі слухачі були ознайомлені з основними правилами ПДР для пішоходів, водіїв скутерів, велосипедистів. Мали гарну можливість задати питання, які цікавлять та отримати відповіді професіоналів. З досвіду подібних зустрічей, учням дуже потрібен такий досвід.

ФОТО до "Тижня безпеки дорожнього руху"

Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.